Shopping :)

Då det snart är dags för bröllop (lördag) har jag och min mamma sprungit runt i Malmö och försökt hitta skor som min syster skulle kunna godkänna. Det var inget lätt uppdrag med tanke på jag inte fick ha höga klackar som betydde att allt som fanns kvar var tantskor och skor som inte passade.
Efter ca 2 timmars letande hittade vi slutligen ett par på DinSko utan någon klack alls(!).


Inte riktigt min stil men vad ska man göra ;)

Jag behövde även ett ljusrosa/vitt nagellack vilket vi hittade inne på Åhlens, när jag kom hem såg jag att det var ett basecoat men det fungerade fint ändå. Något som också inhandlades var ett ID Bare Minerals Try Me Kit som fungerade helt perfekt det med. Egentligen skulle jag ha köpt Cliniques Superbalanced MakeUp men den var slut i min nyans så jag fick ett kit ID av min kära mor.

Yay!

/Sam.


Dagens bild!

Fick äntligen reda på hur jag hittade den inbyggda camen på datorerna i mac-salen. Upptäckte även att de hade en rad roliga effekter så detta är resultatet! Tror det är ganska uppenbart att det är jag till höger :p
/Sam

Konsten att dygna med stil!

Igår natt dygnade jag och Lilly hos henne. Vi kollade på serier, lockade håret på varandra och var allmänt tjejiga. Efter första lektionen gick jag hem och såg till så Seti hade mat/vatten vilket resulterade i att jag somnade framför datorn med henne i knäet, och vaknade 7 timmar senare något förrvirrad.

En timme senare befann jag mig på en pizzeria med Lilly och hennes kompis Louise. Det är väl i stort sätt vad som hänt idag, var nere i CMD-salen (datorsal) en stund och gick sen hem för att tvätta, somnade och tvättar nu istället. Förhoppningsvis är jag inte allt för död imorgon ;)

/Sam.

ps. jag börjar verkligen störa mig på att det finns så få bilder på bloggen.

The Road

Sitter och läser The Road av Cormac McCarthy. Egentligen tycker jag inte om boken specielt mycket, trots att jag har den både på svenska (Vägen) och engelska. Förklaringen till varför jag har två versioner av boken är att jag köpte den svenska förra året till en kurs litteraturvetenskap och nu även fått köpa den engelska till en kurs engelska.

Själva berättelsen är det inget fel på men språket gör mig smått galen. Ni som läst denna bok vet vad jag pratar om, det är inte på något sätt svårt att förstå men tillhör inte det vanligaste. För ovanlighetens skull kan jag inte bestämma mig för vilken version jag tycker bättre om, oftast är det den engelska men det börjar luta mer mot den svenska. Egentligen är det nog inget bra tecken med tanke på att engelska är orginalspråket :/

Förutom att läsa en bok jag inte är sugen på har jag inte gjort så mycket idag. Har varit hemma med förkylning idag och igår så imorgon ska jag gå till skolan, oavsätt om jag är frisk eller inte. Alla är redan mer eller mindre sjuka så det finns ingen risk att smitta någon och jag har det lite smått tråkigt.

Imorgon är det planerat en tripp till Lunds botaniska trädgård men jag hoppar nog över den, kommer betyda en extra (lite mindre) uppsatts om man inte följer med men det får jag ta.

Nu hade jag tänkt att gå till ICA och köpa något att dricka, kranvattnet här är inte gott och jag håller på att torka ut.

/Sam.

Det var visst ett tag sen..

Nu sitter jag här, över en månad sen förra inlägget, och undrar varför jag inte har bloggat om allt som hänt. De anledningar som jag kommer på är att jag helt enkelt valt att göra något annat roligare.
För att beskriva den månad som gått kan jag bara komma på två ord, sjukt kul.

De flesta dagarna har spenderats med filmtittande i lilla paladium (en minibiograf skolan har), Guitar Hero i storstugan (också skolan), festande på en rad olika ställen på internatet, roadtrips till ICA, allmän social tillvaro och så klart skolan.

Lite annat roligt är att jag blivit vald till ordförande i elevrådet, blivit slängd i en sjö med kläderna på, börjat använda Facebook på ett mycket flitigt sätt samt hittat kläder till mitt systers bröllop. Silver med lite svart blev det, hoppas nu bara att det matchar med buketten då jag ska vara tärna.

Jag skulle kunna berätta så otroligt mycket om vad som har hänt men det kommer inte att hända idag. Förhoppningsvis får ni ta del av mina episka äventyr i framöver då jag har lovat mig själv att börja blogga igen.

/Sam.

RSS 2.0